Sylvie Meis huurt Duitse media-advocaat in

Sylvie Meis, die als presentatrice van de Duitse RTL een beroemdheid is bij de oosterburen, heeft een Duitse media-advocaat in de arm genomen. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Privé. Meis is al jaren één van de meest besproken showbizzvrouwen in Duitsland. “Ik heb nu weer de regie over mijn eigen leven. Ik heb een goede Duitse media-advocaat die voor me optreedt als er weer eens onwaarheden over me worden verteld. Dat durfde ik in het verleden nooit“, laat ze weten.

Ze durfde het niet, omdat ze bang was dat het dan alleen maar erger zou worden. “Maar het liep op een gegeven moment zo uit de hand, dat ik niet meer anders kon.”

Jarenlang is Meis achtervolgd door een legertje showbizzjournalisten. “Wat dat betreft heb ik de lastigste tijd denk ik nu wel achter de rug. Nog steeds zijn er vijf of zes fotografen die mij dag en nacht volgen. Volgens mij slapen ze zelfs in hun auto bij mij voor de deur!”

Laatst kreeg ik zelfs een cadeautje van een van hen, dankzij mij had hij het afgelopen jaar waanzinnig verdiend, haha!

Meis presenteert in Duitsland het veel bekeken programma Let’s Dance. Er zitten volgens haar nog twee tv-projecten in de pijplijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen