Michael van der Plas baalt van Barbie-fans

Foto: Nick van OrmondtMichael van der Plas, de man van RTL 5-ster Samantha ‘Barbie’ de Jong, vindt het lastig dat ze op straat voortdurend herkend worden. Dat vertelt hij in een interview met weekblad Story. Het is lastig om ermee te leven, zegt Van der Plas in het showbizzblad. “Er zijn dingen die ons soms opbreken. Er wordt veel geroddeld en het is heel vervelend dat we nergens rust hebben. Eigenlijk alleen thuis. Als we een broodje willen eten in de stad, hangen er meteen mensen om ons tafeltje.”

Daarom gaan de twee veel minder vaak op stap in het openbaar. “Wij gaan nooit eens op in de menigte. Natuurlijk is dat in het begin leuk, maar dat duurt nu al vier jaar.”

Het echtpaar kan er soms flink om ruziën. “Ons privéleven lijdt eronder. Als je samen geen leuke dingen meer kunt doen, is dat best frustrerend. Dat staat soms wel tussen ons in.”

Maar ondanks dat, zijn we nog steeds erg gelukkig met elkaar. Barbie is nu vijf maanden zwanger en met onze zoon is alles goed. Hij groeit lekker.”

Binnenkort is Barbie weer te zien met een soap op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen