‘Mentalist’ valt compleet door de mand op RTL 4

Foto: RTL‘Mentalist’ Jan Reinder, vanaf vanavond te zien met een eigen tv-show op FOX, is gisterenavond compleet door de mand gevallen in RTL Late Night. Dat blijkt uit reacties van kijkers op Twitter. Reinder gaf Humberto Tan zo’n 24 uur voor de uitzending een verzegeld kluisje mee met daarin de uitslag van de wedstrijd Chelsea – Paris Saint-Germain. Door een ongelukkige cameraopstelling was te zien hoe ‘mentalist’ Reinder na het openen van de kluis een doodgewone wisseltruc uithaalde.

De goochelaar beweerde dat hij de gedachten van de voetbalspelers had beïnvloed met wat berichtjes op Facebook, maar in werkelijkheid had zijn ‘juiste’ voorspelling daar niets mee te maken.

Toen Tan het kluisje opende met daarin twee enveloppen, schoof Reinder één daarvan onder een geplastificeerde A4 met wat Facebook-berichtjes. Daaronder verwisselde hij de envelop.

Na de wisseltruc maakte een nietsvermoedende Tan de envelop open met daarop de uitslag: 2-2. Tan stond met open mond te kijken.

Reinder probeerde in de uitzending ook een truc uit te halen met Sven Kramer, maar hij zag een stalen kabel als attribuut niet zitten. Ruben Nicolai maakte het af.

Wel wist ‘mentalist’ Reinder de grootste angst van Sven Kramer uit zijn gedachten te vissen: een blessure. Tan keek alsof hij water zag branden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen