Linda de Mol vindt verkoop Talpa ‘een topdeal’

Foto: RTLLinda de Mol vindt het goed dat haar broer John de Mol zijn tv-bedrijf Talpa Media heeft verkocht aan het Britse mediaconcern ITV. Dat vertelde ze donderdagavond voor de camera van RTL Boulevard. “Ik vind het een topdeal, want ITV is gewoon een bedrijf dat snapt wat Talpa doet. Ik maak me eigenlijk helemaal geen zorgen. Ik denk eerder dat het tot groei van het bedrijf zal leiden en het voor veel jonge, talentvolle mensen nieuwe kansen gaat bieden“, aldus de presentatrice.

De Mol heeft bij Talpa haar eigen dramaclubje, waar ze onder meer Divorce maakt. Het gaat goed met die serie. “Divorce loopt in Duitsland en er zijn zelfs kleine plannen om het in Amerika te krijgen, dus wie weet. Hoe cool zou het zijn, Divorce in Amerika.”

Binnenkort begint op RTL 4 haar nieuwste productie: De Familie Kruys. Ook daarin heeft ze een rol. “Ik hoop gewoon heel erg dat men op het moment dat de serie begint niet meer Linda ziet, maar Bette. Dat was de uitdaging.”

John de Mol verdient in eerste instantie 500 miljoen euro met de verkoop van Talpa. Dat bedrag kan oplopen tot 1,1 miljard euro.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen