Jan Paparazzi: ‘Ik weet niet waar Robert Jensen is’

Foto: TROSJan Paparazzi heeft geen flauw idee wat zijn vroegere collega Robert Jensen tegenwoordig doet. Dat vertelt hij in weekblad Party. Jensen is na zijn laatste werkzaamheden in de media opnieuw verdwenen. Volgens Party staat zijn auto al maanden op dezelfde plek geparkeerd en is zijn woning aan het Vondelpark, waar een hypotheek van 1,8 miljoen euro op rust, even lang onbewoond. “Ik zou niet weten waar Robert uithangt. Ik heb hem twee jaar geleden voor het laatst gesproken“, zegt hij. 

Dat was medio 2013, toen Jensen zijn talkshow nieuw leven inblies bij Veronica. “Robert vroeg me of ik weer zin had om mee te doen, maar ik heb geweigerd. Ik had toen al een radioprogramma bij de AvroTros en was dus al een andere richting uitgegaan.

De serie was weinig succesvol en verdween van de buis. “Sindsdien heb ik nooit meer iets van hem gehoord. We zijn niet met ruzie uit elkaar gegaan. Dat zeker niet. Als ik hem morgen weer tegenkom, dan gaan we ook zeker weer een vorkje prikken.

Ach, zo is onze relatie eigenlijk altijd geweest. Die was puur zakelijk. Nee, ik zou dus echt niet weten waar hij nu uithangt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen