Jan Mulder: ’Gordon bevredigde Sander Dekker’

Jan Mulder vond het stuitend dat VVD’s staatssecretaris Sander Dekker plaatsnam in de Gordon-show Goor Draait Door. Dat heeft hij laten weten in De Wereld Draait Door. Gordon friemelde in zijn programma op RTL 4 aan de broek van Dekker om zijn geluid goed te krijgen, maar Mulder ziet dat anders: “Wat zien wij de laatste week? Een doorgedraaide poppenkast met staatssecretarissen die zich bij Gordon anaal laten bevredigen in een showprogramma, mensen die de Macarena doen…

Met het dansen van de Macarena doelt Mulder op het optreden van Alexander Pechtold in Zondag Met Lubach. “Het was werkelijk een onbegrijpelijke poppenkast die aan je voorbijtrekt. Dat is werkelijk zo stuitend. Je bent opgelucht als een fatsoenlijk politiek item om de hoek kijkt.”

Uitspraken die Mark Rutte deed in RTL Boulevard over RTL 4’s ochtendprogramma Koffietijd verbaasden Mulder ten zeerste. “Het is bij het onbegrijpelijke af. In die roes van de kermis van de politiek noemt hij Koffietijd een diepgaand programma.

Het is toch niet meer te harden hoe doorgedraaid de politiek in zo’n campagnetijd is. De politiek is volgens mij dood.

Er is veel kritiek op het optreden van Sander Dekker in Goor Draait Door. Eerder maakten onder meer Jan Slagter en Wouter Bos het optreden van Dekker belachelijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen