Erland Galjaard lachte John de Mol uit om Popster

Foto: EenVandaagTv-baas Erland Galjaard van RTL moest erg lachen toen John de Mol hem vertelde over zijn allernieuwste tv-format Popster. Dat vertelde De Mol vandaag op een persconferentie over de verkoop van Talpa aan ITV. Popster, de talentenjacht voor poppenspelers die morgen begint op SBS 6, moet één van de nieuwe hits worden van Talpa. “Daar werd ik enorm over uitgelachen toen ik met dat idee kwam. Erland Galjaard dacht echt dat hij in een candid camera-programma zat, toen ik erover vertelde.

Zelf gelooft De Mol heilig in de tv-show. “Ik denk dat ik morgenavond het bewijs ga leveren dat het een heel leuk programma kan leveren. Ik zie dat als één van de mogelijk grote nieuwe dingen bij Talpa.

Een ander groot project waar De Mol aan werkt is wél door Galjaard omarmd: de nieuwe show Dance, Dance, Dance. “In augustus beginnen we bij RTL 4 met misschien wel één van de grootste producties die ik ooit gemaakt heb: Dance, Dance, Dance.

We gaan voor RTL ook Superkids maken en voor SBS We Are Family. Allemaal grote programma’s. De tijdlijn bij Talpa was, is en blijft gevuld.”

Popster is morgen om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen