Dave Roelvink speelt rol in The Passion

Geplaatst op di 31 mrt 2015 om 16:47

Dave Roelvink maakt donderdag zijn opwachting als Barabbas in het bijbelse tv-evenement The Passion. Dat hebben de EO en KRO vandaag bevestigd aan Nu.nl. Even dacht men op sociale media dat het om een 1 aprilgrap ging, daar Roelvink vervolgd wordt in een diefstalzaak, maar dat ontkennen de omroepen. “Wij kiezen iemand die bij de rol past. Dave is op dit moment veel in het nieuws door de huidige omstandigheden en daarmee is hij geschikt voor de rol van Barabbas.

Barabbas is een moordenaar en wordt in The Passion gespeeld door omstreden types. Zo tekenden eerder Glenn Helder en Thomas Dekker voor de rol.

Roelvink wordt vervolgd door de politie vanwege zijn betrokkenheid bij een roof in het huis van de familie Pach, waar hij ook een aantal seksvideo’s opnam.
9 Reacties op “Dave Roelvink speelt rol in The Passion”


 1. variabel

  Barabbas is niet gek. Indien nodig zou Judas ook kunnen.

 2. Paul

  de hele fam droelslavink is een april grap

 3. gg

  gadverdamme dat meen je niet waarom geven mensen die kearl zo veel aandacht hij verdient het niet moet hij maar eerst excuses aanbieden aan dat meisje of hgaat hij dat vanaaf doen tijdens de laatste aflevering van die oh zo geweldige soap

 4. m

  WTF!!!!! Wat een aanfluiting, zo’n klaplul hiervoor aantrekken

 5. Peter

  Hij is nog maar een verdachte. Hopelijk word hij dader want voor daders hebben we een zwak. En dan heeft hij echt een toekomst.

 6. Anoniempje

  Haha, 1 April laat een gek doen wat jij wil.

 7. AL2.0

  EO-KRO doen echt alles voor extra aandacht.

  Ik ga overigens niet kijken, want ik voel me totaal niet thuis bij NPO1 met hun wal ge lij ke programma’s. Ik ben totaal afgehaakt en afgeknapt op NPO1. Maar ik wens anderen veel kijkplezier bij: Boer zoekt Vrouw, The Passion, Spoorloos en andere religieuze of bejaarden (s) h i t programma’s

 8. wouter

  het was een stunt geweest als ze holleder als barabas was geweest maar ja die zit vast wie weet volgend jaar

 9. vraagje

  Nicht.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.