Tv-soap over Nationale Opera op komst

Na het succes van de realityserie ‘Bloed, zweet, en snaren – De mensen van het Concertgebouworkest’ in 2013 en ‘Bloed, zweet, en blaren – De mensen van Het Nationale Ballet’ in 2014, komt er nu een soap aan over De Nationale Opera. Dat meldt AvroTros vandaag. De AvroTros start dit voorjaar met de productie van een nieuwe serie, getiteld ‘Bloed, Zweet en Aria’s – De mensen van De Nationale Opera’. “AvroTros is vereerd dat De Nationale Opera zijn medewerking heeft toegezegd.

De Nationale Opera – gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de overkoepelende organisatie Nationale Opera & Ballet – viert in het seizoen 2015-2016 haar 50-jarig jubileum.

Operadirecteur Pierre Audi, chef-dirigent Marc Albrecht, de topzangers uit binnen- en buitenland, maar ook het Koor van De Nationale Opera, de gastdirigenten, de regisseurs, de artistieke staf, evenals de mensen van de techniek, de kostuumafdeling en het decoratelier worden gevolgd.

Het programma, een productie van producent De Haaien, begint in de herfst in 2015. In de zomer van 2015 is eerst nog een tweede seizoen te zien van ‘Bloed, zweet en snaren – De mensen van het Concertgebouworkest’.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen