Patty Brard vindt Yolanthe niet verstandig

Foto: SBSPatty Brard vindt het dom dat Yolanthe Sneijder-Cabau twee maanden na haar optreden in RTL Late Night alsnog terugkomt op de commotie die ontstond over haar uiterlijk in de talkshow. Dat heeft de diva laten weten in Shownieuws. Cabau schrijft in een column over hoe erg ze de mediarel vond. Brard: “Ik zeg altijd: ‘Als je geschoren wordt, moet je stil blijven zitten.’ Wat ik hier nou weer zo frappant aan vind, is: nou is ze geschoren en is ze kaal, en dan ga je weer bewegingen creëren.”

Brard denkt dat het Cabau wel heel erg hoog moet zitten. “Ik denk dat die hele commotie rond haar uiterlijk bij Humberto Tan haar heel erg dwars heeft gezeten.”

De SBS 6-ster blijft bij haar vermoedens dat Cabau wel degelijk iets aan haar uiterlijk heeft gedaan. “Ik heb zelf mijn tanden laten verlengen en als ik een rimpel zie ren ik gillend naar een dokter, dus ik doe daar niet zo moeilijk over.”

Ze moet misschien wat minder gewoon proberen over te komen. Ze is gewoon niet gewoon. Ze moet gewoon niet zeuren en lekker mooi blijven. Klaar.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen