Onno Hoes baalt van toyboyverhalen in media

Onno Hoes, ex-man van Albert Verlinde en burgemeester van Maastricht, vindt het niet leuk dat de media hem constant in verband brengen met de term ’toyboy’. Dat zegt hij in weekblad Weekend. Hoes ging onlangs samen met een jonge knul naar een modeshow. “Dan staat er in de krant een grote foto met daarboven: ‘De nieuwe toyboy van Onno’. Dat is natuurlijk niet leuk. Het is gewoon vervelend dat iedere keer wanneer ik met een jongen wordt gezien er een toyboyverhaal van wordt gemaakt.” 

De stoute burgemeester vindt het geen pretje. “Niet voor mij, maar zeker niet voor die mannen. Kijk, ik ben een hoop publiciteit gewend en kan daar goed mee omgaan, maar die vrienden zitten daar niet op te wachten. Heel vervelend vind ik dat.

Hopelijk waait het allemaal snel over, zegt Hoes. “Ik hoop dat dit soort berichtgeving snel ophoudt. Daarom was ik ook zo blij dat Albert er iets over zei in RTL Boulevard.

Ik ben daarnaast heel blij met de manier waarop Albert en ik met elkaar omgaan. Ondanks alle ophef hebben we nooit ruzie gehad.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen