Lieke van Lexmond wil niet inwisselbaar zijn

Foto: SBSLieke van Lexmond wil als presentatrice niet inwisselbaar zijn. Dat vertelt de RTL-ster in een interview met TROS Kompas. Van Lexmond wil over haar programma’s een Van Lexmond-sausje gieten. “Ik heb weleens programma’s gepresenteerd waarbij ik het gevoel had dat ik er niet mijn eigen stempel op kon drukken. Ik mag graag iets ‘eigens’ aan een programma toevoegen en als dat niet kan, vind ik dat jammer, dan had er willekeurig elke presentatrice kunnen staan“, zegt het tv-talent.

Na al die jaren is Van Lexmond niet meer weg te denken van de beeldbuis. “Ik zit al zestien jaar in dit vak. De tijd voordat ik bekend was, kan ik me niet heel goed herinneren“, zegt de oud-soapie, die nu herkend wordt op straat. “Het hoort erbij en je leert ermee om te gaan.”

Elke BN’er krijgt op internet veel negativiteit over zich heen en dat weet Van Lexmond ook. “Van zure reacties op internet lig ik niet wakker“, zegt ze. “Vaak gaat het namelijk maar om een paar mensen die zonodig negatief moeten doen; de meerderheid is positief.

Van Lexmond is elke zaterdag te zien in de jury van Everybody Dance Now.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen