Joost Karhof krijgt dagelijks quizprogramma

Na De Slimste Mens met Philip Freriks komt NPO 2 in het voorjaar met nog een dagelijks quizprogramma. Vanaf 13 april zal Joost Karhof vier weken lang te zien zijn met De Kleine Geschiedenisquiz. Dat heeft de NTR vandaag laten weten. In tegenstelling tot De Slimste Mens, zal de quiz van Karhof niet op prime time, maar in de vooravond op de buis komen. Elke maandag tot en met donderdag om 19.50 uur zullen teams van BN’ers worden getest op hun kennis van de wereldgeschiedenis.

Elke donderdag spelen de winnende teams van de voorgaande dagen de weekfinale. De winnaars van die finales treden aan in De Grote Geschiedenisquiz op 14 mei, die al voor de veertiende keer wordt gehouden.

Naast de vier topteams van De Kleine Geschiedenisquiz, zal De Grote Geschiedenisquiz ook worden gespeeld door het lezersteam, de winnaars van de voorronde van het Historisch Nieuwsblad en NRC Handelsblad.

De Grote Geschiedenisquiz zal wél op prime time worden uitgezonden, namelijk om 20.25 uur.

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen