Herman van der Zandt debuteert als quizmaster

Geplaatst op Mon 09 Feb 2015 om 13:59

Herman van der Zandt neemt vanaf vanavond tijdelijk de presentatie van de MAX-spelshow Met het Mes op Tafel op zich. De uitzending begint om 19.50 uur op NPO 2. Dat heeft de omroep laten weten. Door familieomstandigheden kan de vaste presentator Joost Prinsen de presentatie van het huidige seizoen van de kennis- en blufquiz voorlopig niet voortzetten. “Mede op mijn verzoek heeft MAX Herman van der Zandt verzocht en bereid gevonden mij te vervangen. Daar ben ik erg blij mee.”

Van der Zandt heeft er zin in. “Ik heb in het verleden meegespeeld met de quiz, dus weet hoe het spel gespeeld kan worden. Ik vind het een grote eer dat ik nu Joost Prinsen mag vervangen, en aan de presentatiekant mag zitten.

In Met het Mes op Tafel pokeren drie kandidaten met antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, maar ook rekenen en slim spelen zijn belangrijke ingrediënten van deze quiz.

Wie weinig antwoorden goed heeft, kan altijd nog zijn tegenstanders proberen weg te bluffen.
9 Reacties op “Herman van der Zandt debuteert als quizmaster”


 1. Jeep

  Leuk. Zet ‘m op Herman!

 2. Mediaprak

  Erg leuk

 3. wigwam

  Toch wel raar; onze twee newsachors allebei in een amusementsprogramma: Rik van de Westelaken in WIDM en Herman in MOT. Een spelletje en een quiz. In welk serieus land zou zoiets nou kunnen? In Amerika, Engeland en Duitsland absoluut niet, daar is het nieuws heilig.

 4. Martin

  Het is ook een hele prestatie om die autocue op te lezen!

 5. Mark

  Weet iemand wat er is met Joost Prinsen? Iemand ziek of dood in z’n familie?

 6. kampie

  @mark; want jij hebt natuurlijk al grote verdiensten in medialand

 7. senorans

  Wat moet die vent bij “het mes op tafel”? Die Joost Prinsen is door niemand te vervangen, en al helemaal niet door die kliek van de NOS.

 8. Sven L.

  Joost Prinsen is uniek idd.. maar hij deed het prima gisteren hoor:-)

 9. senorans

  Iemand die daar oog voor had gehad, en het volk aanvoelde had daar een figuur als, Maarten van Rossem neer gezet, een door de wol geverfde persoonlijkheid, met een gehele eigen stijl.
  En niet zo,n snotaap als die vent die er nou zit.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.