Gaby Blaaser wil Lieke van Lexmond achterna

Foto: Daniel J AshesGaby Blaaser, die sinds kort een rol in Goede Tijden Slechte Tijden heeft, hoopt dat haar carrière zal gaan lijken op die van Lieke van Lexmond. Dat vertelt de actrice in een interview met Veronica Magazine. Van Lexmond begon ook bij GTST, om daarna uit te groeien tot één van de sterren van RTL. Op de vraag waar ze van droomt, zegt Blaaser: “Een carrière zoals Lieke van Lexmond, met ruimte voor presentatieklussen. Wie weet, met die eerste droom is het tenslotte ook goedgekomen.” 

Die eerste droom was een rol in GTST. “Hoeveel rollen ik hiervoor ook heb gespeeld, meewerken aan GTST blijkt echt andere koek. De serie heeft zo veel kijkers. Ik merkte het meteen: mijn Facebook kon de vriendschapsverzoeken niet meer aan en op Instagram steeg ik in no time van 900 naar 22.000 volgers.

Met een kijkerspubliek van bijna 2 miljoen is Blaaser nu vanzelf een BN’er geworden. “Vanochtend in de sportschool werd ik herkend door de man naast me op de loopband. Hij keek van mij naar het televisiescherm waar opdat moment de aflevering van gisteren werd herhaald en verbaasd weer terug naar mij.

Ze is klaar voor het BN’er-schap. “It comes with the job. Ik zal herkend gaan worden, misschien ook op momenten waarop het me niet uitkomt. Maar ik neem het allemaal voor lief. Omdat ik weet dat het volgend jaar zomaar anders kan zijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen