Willeke Alberti met zoon Johnny de Mol in DWDD

Foto: TROSWilleke Alberti wordt vanavond in het zonnetje gezet in De Wereld Draait Door. Ze komt samen met haar zoon Johnny de Mol en de medeauteur van haar autobiografie Belinda Meuldijk op visite bij Matthijs van Nieuwkerk. Dat heeft de VARA laten weten. Alberti heeft dit jaar nogal wat te vieren. “Naast haar 70e verjaardag en haar 60e jaar op de planken, verschijnt ook nog haar autobiografie, Een leven als een lied’, én staat ze in Carré“, weet de redactie van De Wereld Draait Door.

Het is volgens DWDD ook een uitgelezen moment om haar legendarische vader Willy Alberti te eren, haar grote inspirator. In welke vorm dat gebeurt, is nog niet duidelijk.

Willeke Alberti heeft Johnny de Mol in 1978 samen met de steenrijke mediatycoon John de Mol gemaakt. John de Mol is een jaar na de geboorte van Johnny de Mol gescheiden van Alberti en zit derhalve niet aan tafel.

De andere gasten in De Wereld Draait Door zijn vanavond modeontwerper Jan Taminiau, huisdichter Nico Dijkshoorn, de Amerikaanse zanger Luke Winslow-King en tafelheer Pieter van den Hoogenband.

DWDD is om 19.00 uur te zien op NPO 1.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen