Wie is de Mol-presentator Art praat mond voorbij

Wie is de Mol-presentator Art Rooijakkers heeft in het verleden per ongeluk het grootste geheim van zijn tv-show verklapt. Dat vertelt de AvroTros-ster in weekblad Weekend. Rooijakkers verklapte wie de Mol was. “In mijn eerste jaar als presentator had ik redelijk wat stress en toen heb ik mijn mond daadwerkelijk voorbijgepraat. We waren ons aan het voorbereiden op de finale en toen zei ik het zomaar tegen mijn vriendin Andrea. Gelukkig heeft ze haar mond gehouden.” 

Op het lekken van informatie over Wie is de Mol staan torenhoge boetes. “Ik vertel zelfs mijn vriendin Andrea niet wie de Mol is. Mijn moeder is een enorme fan van het programma, maar zij weet het ook niet.

Sinds hij tóch zijn mond een keer heeft voorbijgepraat, leeft Rooijakkers in angst. “Ieder jaar heb ik in de weken voor we beginnen een terugkerende nachtmerrie dat ik het per ongeluk verklap. Dat is echt het nachtmerriescenario.

Wie is de Mol is nog altijd een kijkcijferkanon. “Ik denk dat het komt doordat we jaar na jaar het publiek aan ons gebonden hebben. Mensen zijn eraan verslaafd geraakt.

We proberen het programma telkens weer iets beter te maken. Wie weet heeft dat er ook een bijgedragen.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen