TV Beeld voor Kwis, Heel Holland Bakt of Wie is de Mol

De VARA-show De Kwis van producent EVA Media, de Omroep MAX-show Heel Holland Bakt van producent Blue Circle en de AVRO-show Wie is de Mol van producent IDTV strijden dit jaar om een TV Beeld in de categorie Beste Amusement. Dat heeft de organisatie vanavond laten weten in een persbericht. De Kwis en Heel Holland Bakt waren vorig jaar ook al genomineerd in deze categorie, maar toen ging de derde kanshebber The Passion er met de prijs vandoor.

In de categorie Beste Nieuwe Format maken dit jaar RTL 5’s Adam Zoekt Eva (Eyeworks), KRO’s De Roze Wildernis (No Pictures Please), BNN’s Love At First Kiss (Eyeworks), RTL 5’s Project P (Skyhigh TV) en SBS 6’ Utopia (Talpa) kans op een prijs. Vorig jaar won De Kwis.

Het TV Beeld in de categorie Beste Sponsorfit gaat naar Hoeveel Ben Je Waard? (een Talpa-productie in samenwerking met ING op SBS 6), de Roy Donders-soap (een Pieters Produceert-productie i.s.m. Jumbo op RTL 5) of Utopia (een Talpa-productie i.s.m. Hornbach op SBS 6).

De prijs voor Beste Presentator gaat naar Humberto Tan (de winnaar van vorig jaar), Chantal Janzen, Martijn Krabbé, Johnny de Mol of Matthijs van Nieuwkerk.

DWDD University, Everybody Dance Now en Holland’s Got Talent maken kans in de categorie Beste Grote Showprogramma, Camping PowNed, Levenslang Met Dwang en Project P in Beste Reality en Divorce, Hollands Hoop en Ramses in Beste Dramaserie.

De TV Beelden worden op 2 maart uitgereikt in De Kromhouthal in Amsterdam. Een samenvatting van deze uitreiking zal op donderdag 5 maart om 22.00 uur en vrijdag 6 maart om 21.00 uur te zien zijn op Ziggo-kanaal 12 en UPC-kanaal 15.

 

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen