Reisprogramma Floortje woensdag ingehaald

De aflevering van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, die donderdagavond niet doorging vanwege de inval bij de NOS, wordt aankomende woensdag 4 februari alsnog uitgezonden op NPO 1. Dat heeft BNN vandaag laten weten. De voorlopig laatste aflevering van het reisprogramma van Floortje Dessing was al een week uitgesteld, vanwege de thema-avond over de terreur in Parijs die vorige week donderdag uitgezonden werd. Door de gijzeling bij de NOS komt daar nu nog een week bij.

Het programma van Dessing zal volgende week woensdag om 21.30 uur te zien zijn, in plaats van een herhaling van Blik op de Weg.

In de laatste aflevering van dit seizoen reist Floortje Dessing naar Ecuador voor een ontmoeting met de Engelse Mari. Jaren geleden runde ze een kartbaan in London, maar toen ze verliefd werd op een stamhoofd uit het regenwoud liet ze alles achter zich en verhuisde naar de Amazone.

Wie is de Mol en Studio PowNed gingen donderdagavond ook niet door. Die programma’s worden vanavond alsnog uitgezonden op respectievelijk NPO 1 en NPO 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen