Nieuwe tv-zender SBS 9 van start gegaan

Foto: MAXDe nieuwe tv-zender SBS 9 is donderdagmiddag om twaalf uur van start gegaan. Er werd afgetrapt met de speelfilm Seabiscuit. Dat was te zien op televisie. Op zijn allereerste uitzenddag pakt SBS 9 uit met een filmmarathon. Na Seabiscuit zijn de films Flash of Genius (14.10 uur), Hamlet 2 (16.05 uur), Sharpay’s Fabulous Adventures (17.30 uur), Wall-E (19.00 uur) en Herafter (20.30 uur) te zien. De avond wordt besloten met herhalingen van de ziekenhuisserie House.

SBS 9 wil zich profileren als dé zender met de beste films en series uit binnen- en buitenland. Nieuwe series als Blue Bloods, nieuwe afleveringen van bestaande series als The Goodwife en de herhalingen van Nederlandse series als Danni Lowinski staan op het programma.

Elke avond heeft de programmering een ander thema: Variatie op maandag, Komedie op dinsdag, Actie op woensdag, Drama op donderdag, Familie op vrijdag, Thriller op zaterdag en Romantiek op zondag. “En elke avond is er om half 9 een film bij SBS 9“, aldus de zender.

SBS 9 staat bij Ziggo op kanaal 28, bij UPC op kanaal 23 en bij KPN op kanaal 38.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen