Jan Slagter: ‘Erland Galjaard in ontkenningsfase’

Foto: TROSErland Galjaard, de tv-baas van RTL, zit in een ontkenningsfase. Dat zei Omroep MAX-baas Jan Slagter dinsdagavond in Jinek. Galjaard maakt zich ‘zorgen over het feit dat ik als 47-jarige al bijna tot hun doelgroep behoor’ en aangezien mensen steeds ouder worden, vindt hij ‘eigenlijk wel dat je pas bij MAX mag horen vanaf je zestigste’. “Ik heb Erland gisteren gezien tijdens het diner. Het is een hele hippe man met t-shirt en spijkerbroek. Erland zit in de ontkenningsfase“, zo laat Slagter weten. 

Daar kan Galjaard volgens Slagter niets aan doen. “Die maak je allemaal mee. Als je rond de 50 komt, kom je in de ontkenningsfase. Je wil er nog niet bij horen en je zegt: ‘Is leuk voor mijn ouders.’ Dat hoor ik zo vaak.”

Toch is MAX een hit. “Mensen kijken wel en voelen toch ook wel dat heel veel programma’s die wij maken ook voor 50-plussers zijn.”

Het maakt mij allemaal niet zo heel veel uit. Als mensen maar kijken en er een plek is binnen het publieke bestel voor ouderen. Ik hoop dat dat tot in lengte van dagen zo mag blijven.”

Galjaard richt zich met RTL op mensen tussen de 20 en 49 jaar.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen