Humberto Tan vond Yolanthe-rel overdreven

Foto: Fleur KoningHumberto Tan vond de commotie over de verschijning van Yolanthe Sneijder-Cabau in RTL Late Night vorige maand zwaar overdreven. Dat heeft de RTL 4-ster laten weten op 3FM. Kijkers vonden Cabau er tijdens de show níet uitzien, waarna de beschuldigende vinger werd gewezen naar het licht van de talkshow. “Een paar dagen ervoor zat Doutzen Kroes daar, in hetzelfde licht. Tja. Licht, geluid en dat soort dingen kunnen altijd beter. Natuurlijk. Maar het was een beetje overdreven, vond ik.

Cabau heeft veel last gehad van de kritiek op haar uiterlijk, meldde haar zus. Tan heeft haar na afloop niet gesteund. “Ik heb in de tussentijd geen contact meer met haar gehad. Er zijn ook geen brieven gestuurd om mensen te ontslaan, of zo. Het was een storm in een glas water.”

Tan heeft ook gereageerd op de voorspellingen van paragnosten dat hij dit jaar zou stoppen van RTL Late Night. “Weet je wat ik daar erg van vind? Een paragnost zegt iets en vervolgens nemen alle kranten het over. Dat vind ik zo raar. Ik dacht echt: mijn hemel.”

Moet ik daar serieus op reageren? Natuurlijk ga ik daar niet op reageren.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen