Albert Verlinde vindt Monique Sluyter domme muts

Albert Verlinde vindt model Monique Sluyter een domme muts. Dat zei de showkenner dinsdagavond in RTL Boulevard. Sluyter blunderde enorm door een foto van haar en Addy van den Krommenacker te plaatsen op Facebook met daarbij de tekst ‘rust zacht’, terwijl niet hij, maar collega-ontwerper Frans Molenaar is overleden. “Dit is echt de blunder van de afgelopen 24 uur. Hoe krijg je het voor elkaar?“, zei Verlinde. “Kom op nou, Monique. Dit is nou met recht een domme muts.

In een schriftelijke reactie gaf Sluyter aan dat ze ervan baalt. “Het gaat je niet in de koude kleren zitten als je zo bekritiseerd wordt. Mijn Facebook-post werd per abuis verkeerd geplaatst, en daar ik onderweg was naar Duitsland kwam ik er pas op locatie achter. Dat was voor mijzelf, maar in het bijzonder voor de familie van Frans, heel vervelend.

Addy heeft inmiddels mijn excuses gekregen en ook de persoonlijke assistent Mirjam Bax en familie van Frans Molenaar. Ik heb een fijn gesprek met zijn assistent gehad en de condoleances zijn op de goede plek terecht gekomen.

Dat klopt volgens Verlinde niet helemaal. “We hebben Addy gesproken en hij is zich wild geschrokken. Daarnaast heeft hij helemaal geen excuses, maar een Facebook-bericht met excuses gekregen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen