RTL Telekids helpt kinderen oudejaarsavond door

De digitale tv-zender RTL Telekids helpt kinderen het jaar uit met De Nationale Opblijfavond. Keet! en Patrick Martens komen op de laatste dag van het jaar vanaf 19.00 uur met een vijf uur durend programma. Dat heeft het station gemeld. Martens: “De meeste kinderen gaan met Oud en Nieuw vroeg naar bed zodat ze later ’s avonds naar het vuurwerk kunnen kijken. Maar nu kunnen ze de hele avond Telekids kijken waarbij ze allerlei tips krijgen om wakker te blijven, zoals een blijf-wakker-dans.

Tijdens De Nationale Opblijfavond wordt het jaar 2014 per maand besproken en zijn enkele hoogtepunten van de presentatoren zelf te zien. “Tussen de maanden door komen de leukste Telekids series langs.”

Naast dansen en zingen, worden ook opblijftips gegeven en spelletjes gespeeld. “Kortom: opblijven is een makkie wanneer je de hele avond kijkt naar De Nationale Opblijfavond bij RTL Telekids.

Ook Keet! heeft er zin in. “Ik vind het heel leuk om samen met Patrick te presenteren. Het wordt echt een hele gezellige avond.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen