Ook Patty Brard had last van licht RTL Late Night

Foto: SBSPatty Brard heeft net als Carlo Boszhard en Yolanthe Sneijder-Cabau ook last gehad van het licht bij RTL Late Night. Dat heeft de tv-diva laten weten in Shownieuws. Cabau kreeg heel twitterend Nederland over zich heen toen ze er door het licht bij RTL Late Night anders uitzag dan normaal. Ze werd gesteund door Boszhard, die ook last had van het licht. “En ik heb ook op die stoel gezeten en ik zag er ook echt niet uit“, aldus Brard. “Toen ik het ’s avonds terugkeek, dacht ik: hm.” 

Vlak voor haar optreden in RTL Late Night, had Cabau een perspresentatie van haar nieuwe RTL 5-show Expeditie Poolcirkel. Daar zag ze er volgens Brard nog heel gewoon uit. “’s Middags had ze nog geen lippenstift op. Als je daar vuurrode lippenstift opgooit, je wenkbrauwen laat bijwerken zoals ze dat had gedaan en dán in slecht licht gaat zitten, dan krijg je dit.”

Brard vindt het flauw dat Cabau zo is afgemaakt op Twitter. “Wat ik niet eerlijk vind, is dat iedereen foto’s van de televisie zit te maken. Als je van de televisie een foto maakt, zie je er ook uit alsof je helemaal uitgerekt bent. Dat is niet lief. De teksten die erbij stonden, vind ik ook ver gaan.”

Cabau heeft niet uitgebreid gereageerd op de kritiek op haar uiterlijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen