Moeder Tatjana Simic spreekt op televisie

Foto: William RuttenTatjana Simic en haar moeder Branka komen samen op televisie. Ze geven een interview aan Frenk van der Linden voor zijn nieuwe tv-programma Mijn Moeder en Ik. Dat heeft de NCRV vandaag laten weten. Simic, die bekend werd als Kees in Flodder, heeft dagelijks contact met haar moeder en laat haar nu graag zien aan het land. “Wij hebben niemand in Nederland. Wie heb ik hier? Duizenden fans, maar die houden niet van mij. Mijn moeder houdt van mij. Dat is het enige dat telt uiteindelijk.”

Simic’ jeugd in Kroatië was er eentje van alcohol en geweld. Haar vader mishandelde het gezin en hing Simic zelfs een keer aan haar benen buiten het raam van de flat.

Toen Simic 16 jaar was vertrok moeder Branka in haar eentje naar Nederland, weg van haar aan alcohol verslaafde man. Haar twee dochters liet zij bij hem achter. Inmiddels zijn moeder en dochter heel close.

Mijn Moeder En Ik begint op zondag 28 december om 19.40 uur op NPO 2. In de eerste aflevering praat Van der Linden met schrijver Tommy Wieringa en zijn moeder.

Simic en haar moeder zijn te gast in de tweede aflevering op zondag 4 januari.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen