Kibbelende sterren op eerste kerstdag

Paul de Leeuw komt vanavond op eerste kerstdag met een speciale kerstaflevering van zijn tv-programma Ranking the Stars, waarin bekende Nederlanders elkaar al kibbelend ‘ranken’. Dat heeft BNN laten weten. Ranking the Stars, dat vooral concurreert met veel speelfilms, wordt op deze eerste kerstdag gespeeld door Marc van der Linden, Toprak Yalciner,  Lucille WernerPatty Brard, Richard Groenendijk, Johan Goossens, Gerda Havertong, Jan Versteegh en zangeres Shirma Rouse.

Het programma wordt uitgezonden na afloop van een compilatie van het Matthijs van Nieuwkerk-programma Top 2000 a gogo. Na afloop, om 21.15 uur, staat de speelfilm De Heineken Ontvoering op het programma.

NPO 1 en NPO 2 zijn de enige van de tien grote zenders die niet met een film komen op prime time. NPO 1 continueert de reguliere programmering met Sterren van Bethlehem en De Nieuwe Wildernis op prime time. Op de late avond is DWDD presenteert: Guilty Pleasures Kerst te zien.

Joris Linssen is op NPO 2 te zien met Joris’ Kerstboom. Verder komt Twan Huys op die zender met een speciale aflevering van College Tour, waarin komediant John Cleese te gast is.

Alle andere zenders komen met een film. RTL 4 pakt uit met Home Alone uit 1990, RTL 5 komt met de animatiefilm Madagascar en SBS 6 programmeert Nanny McPhee.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen