Gordon heeft niet genoeg geld voor vroeg pensioen

Foto: Nick van OrmondtGordon heeft naar eigen zeggen nog niet genoeg geld om nu al met pensioen te gaan. Dat vertelt de entertainer in Story. De RTL 4-ster heeft zijn schaapjes nog niet op het droge. “Ik mag niet klagen, maar als ik mijn huidige uitgavenpatroon doorzet, dan heb ik het vijf jaar leuk. En dat is niet voldoende“, zegt hij. “In 2016 begin ik aan mijn afscheidsconcerten, dan zit ik 25 jaar in het vak en is het mooi geweest met zingen. Maar bij RTL heb ik nog een meerjarig contract dat gewoon nog doorloopt.”

Ook hij is nog druk met zijn koffiehuis Blushing. “Als dat echt het succes wordt dat ik in mijn hoofd heb, dan hoef ik echt nooit meer te werken. Maar het heeft zijn tijd nodig.”

Op dit moment is Gordon elke zaterdag te zien met zijn eigen talkshow Goor Draait Door. “Dat is mijn kindje. Vijftien jaar geleden mocht ik het al een keer proberen, maar toen was ik daar nog te jong voor.”

Het is nu of nooit, want zo’n kans krijg ik nooit meer. Ik wil bewijzen dat ik ook solo een grappig programma kan dragen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen