Carlo Boszhard blij met rectificatie Privé

Carlo Boszhard is blij dat Privé het artikel heeft gerectificeerd waarin het de presentator beschuldigde van vals spel in de AvroTros-show Maestro. Dat heeft hij laten weten aan RTL Boulevard. Boszhard is blij dat het op deze manier afloopt. “Ik hadmijn advocaat gevraagd om ze te bellen en het te laten rectificeren. Het kostte even wat moeite. Ze zouden maandagochtend reageren en dat hebben ze gedaan. Zie hier het resultaat. Ik ben een gelukkig man”, zegt de RTL 4-ster.

Hij is ‘erg opgelucht’. “Ik wilde ook dat er een punt achter gezet zou worden, want je moet het niet groter maken dan het is. Ik weet in de tussentijd wel wie mijn vrienden zijn. Ik wil jullie ook bedanken voor de steun. Tuvalu, het programma en de BankGiro Loterij hebben constant achter me gestaan. Ik kan nu gewoon weer zwaaien in Maestro. Ik ben opgelucht.”

Media moeten hem volgende keer gewoon bellen, vindt Boszhard. “Iedereen heeft mijn nummer in het vak, dus als er volgende keer wat is: bel me gewoon. Het is opgelost en ik ben dankbaar.”

Privé heeft naar eigen zeggen ’ten onrechte’ gesteld dat ‘Maestro doorgestoken kaart zou zijn, dat Carlo Boszhard al maanden voor de deelname aan het programma dirigeer-les zou hebben gekregen, dat aan hem de makkelijkste stukken zouden worden voorgelegd, dat de jury voor hem veel milder zou zijn dan voor andere kandidaten en dat het programma zodanig in scène is gezet dat Boszhard vanzelf winnaar wordt’.

Privé heeft daardoor ten onrechte afbreuk gedaan aan de goede naam van Carlo Boszhard.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen