Bram Moszkowicz walgt van toyboy Robbie

Bram Moszkowicz walgt van toyboy Robbie Hasselt, die voor PowNews stiekem zijn dates met Onno Hoes filmde. Dat heeft hij laten weten op Radio 538. Moszkowicz vindt het walgelijk. “Ik kan niet tegen verraders. Daar heb ik een ongelooflijke hekel aan. Toen ik die meneer zag die zich helemaal laat volhangen met apparatuur en Onno Hoes erin laat lopen, werd ik onpasselijk. Onno Hoes heeft ook niets gezegd in dat gesprek waardoor hij geen burgemeester meer zou kunnen zijn.

De oud-strafpleiter begrijpt goed dat het hele land over Hasselt heen valt. “Ik heb die meneer bij RTL Night gezien en daar doet hij voorkomen alsof het een grote voorvechter van de democratie is. Daar geloof ik dus geen ene moer van.

Moszkowicz vindt het goed dat Hoes stappen neemt. “Ik begrijp het heel goed. Je kunt je alleen afvragen of hij er verstandig aan doet, want de procedure kan jarenlang voortslepen. Om die reden zou je het misschien niet moeten doen, maar de actie op zichzelf begrijp ik wel.”

Hij denkt dat Hoes een sterke zaak heeft. “Om te beginnen denk ik dat het strafbaar is wat ze hebben gedaan, want ze hebben de boel opgenomen zonder dat Onno Hoes het wist.”

Moszkowicz geeft op Radio 538 wekelijks zijn kijk op juridische zaken.

 

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen