Ook Willibrord Frequin vond PowNews te ver gaan

Ook Willibrord Frequin, bekend om zijn confronterende manier van tv-maken, vindt dat PowNews te ver is gegaan door stiekem opnames te maken tijdens dates van Onno Hoes. Dat zei hij donderdag in Pauw. Frequin neemt het op voor Hoes. “Dit kan absoluut niet. Het was een privéafspraak en dan is het absoluut ongepast dat je daar opnamen van maakt. Ik zeg niet dat ik nooit stiekem gefilmd heb, maar bij ons was het altijd stringent. Het moest zijn in het belang van de samenleving.”

In De Week van Willibrord filmde Frequin mensen ook vaak zonder toestemming. “We hebben met De Week van Willibrord altijd geprobeerd om mensen die tussen wal en schip zijn geraakt te helpen. We zijn wel eens over grenzen gegaan, ik ben wel eens op de stoel van de rechter gaan zitten, maar daar heb ik geen spijt van gehad.”

Frequin had in de talkshow van Jeroen Pauw een vurige discussie met Rob Muntz. De twee waren te gast om de praten over de grenzen van televisiejournalistiek.

Hoes maakte deze week bekend op te stappen als burgemeester van Maastricht. Hij heeft stappen aangekondigd tegen PowNed en toyboy Robbie Hasselt.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen