‘Belichters RTL Late Night balen van leugens’

Foto: Fleur KoningDe belichters van RTL Late Night balen ervan dat zij de zwarte piet toegespeeld krijgen in de rel rond Yolanthe Sneijder-Cabau. Dat schrijft De Telegraaf. Cabau zag er volgens haar zus Xelly anders uit in de show, vanwege slecht licht én haastwerk van een RTL-visagiste. Volgens een ‘ingewijde’ had Cabau echter haar eigen visagist bij zich. “Niet de productie, maar haar visagiste zou alle kritiek moeten ontvangen. Verkeerd licht is een smoes die nu wordt gebruikt. Er wordt gewoon gelogen.

Volgens medewerkers van de show heeft Cabau’s visagist slecht werk geleverd. “Het productieteam gaat er van uit dat de visagiste in kwestie wel enige ervaring heeft met het opmaken van gezichten voor een tv-opname. Dit was echter niet het geval.

Toen Yolanthe uit de visagie-kamer stapte had een groot deel van de productie bezwaar tegen het zwaar opgemaakte gezicht van Yolanthe. Het was direct duidelijk dat dit er op beeld niet goed uit ging zien, maar door het tijdgebrek moesten we het hier maar mee doen.

Vlak na de uitzending van RTL Late Night van vrijdag ontstonden er geruchten over Cabau. Ze zou zich hebben laten verbouwen.

Carlo Boszhard en Patty Brard beweerden even later dat er precies op de plek waar Cabau zat slecht licht is. RTL 4 gaf daarna aan dat dit probleem zal worden verholpen door een lichtexpert.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen