Veel kritiek op nieuwe talkshow Gordon

Foto: Nick van Ormondt

Veel tv-kijkers zijn niet gecharmeerd van de nieuwe talkshow Goor Draait Door van Gordon. Dat laten zij weten op sociale media als Twitter. Het programma wordt niet goed ontvangen. “Gordon is als talkshow host echt ontzettend geforceerd. Leuke poging, maar doe maar niet weer”, vindt Duco. En ook PowNews-reporter Jan Roos is niet enthousiast: “Om deze verschrikkelijke dag af te sluiten moet je nu even Goor Draait Door kijken. Dan kan je gelijk depri naar bed. #manmanman.

Marcel Peereboom Voller, de tv-recensent van de grootste krant van Nederland, De Telegraaf, lijkt ook niet te hebben genoten. “Ik hoor eigenlijk alleen Gordon lachen?

Kijker Hans vindt het een ‘slecht’ programma, dat ‘meteen van de buis’ moet. En Maarten zegt: “Wat een verschrikkelijk slap aftreksel van Norton Graham is Goor Draait Door.

Jan heeft ‘begrafenissen meegemaakt die leuker waren’ en Alexander ziet veel ‘jatwerk’. “Iedereen haat Goor Draait Door lees ik op Twitter. Wat verwacht je dan? Ik kijk al jaren niet meer naar commerciële tv. Wat een rommel”, zegt Lampje.

Entertainmentsite Glamorama is de negatieve reacties ook niet ontgaan. ‘Nieuwe show Gordon is verschrikkelijk’, kopt de website.

Zelf is Gordon in elk geval blij met zijn 1,5 miljoen kijkers. “Wát is dat heerlijk wakker worden!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen