Tv-comeback Dyanne Beekman geen succes

Foto: Nick van OrmondtDe tv-comeback van Dyanne Beekman is uitgelopen op een mislukking. Haar programma Baanbrekers, dat ze samen met Bas van Werven presenteert, is na vier afleveringen nog steeds een flop op NPO 2. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Baanbrekers wist woensdagavond met de vierde aflevering slechts 176.000 kijkers te bekoren, goed voor ruim 2 procent marktaandeel. Het programma scoorde daarmee 61 procent onder het laatste weekgemiddelde van de publieke tv-zender.

Opnieuw veroorzaakte Baanbrekers een flinke kijkcijferdip op NPO 2. Er keken meer mensen naar zowel het programma ervoor (Rail Away, goed voor 482.000 kijkers) als erna (Arena, goed voor 334.000 kijkers).

Het programma trok niet genoeg kijkers voor een plek in de dagelijkse kijkcijfer top 25. Dat overzicht werd woensdag afgesloten door Shownieuws, dat 485.000 kijkers trok op SBS 6.

Beekman was vroeger onder meer het gezicht van het metamorfoseprogramma LookingGood op RTL 4. De afgelopen jaren was ze niet te zien op televisie.

Baanbrekers ie en programma van AvroTros.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen