Toyboy Ruud wil uit de schijnwerpers

Foto: RTL

Ruud Schepers (24), beter bekend als de toyboy van Onno Hoes (53), wil graag weer in de luwte leven. Dat heeft hij laten weten aan Shownieuws. Wel brengt Schepers eerst nog een boek uit over zijn affaire met Hoes. “Ik denk dat het nu wel tijd wordt om ook weer terug naar de basis te gaan en ook te zorgen dat alles weer rustig wordt. Of dat boek dat niet tegenwerkt? Dat gaan we zien. Misschien is dat dan de laatste klapper die naar buiten komt en is het daarna klaar“, aldus de Maastrichtenaar.

Het laatste gerucht is dat Hoes en zijn toyboy in het openbaar ruzie hebben gemaakt over zijn te verschijnen boek. “Ik heb geen ruzie met Onno gehad. Ik was met een groep mensen op stap. Ik heb niet met Onno in het openbaar ruzie gemaakt.”

Wel heeft hij met Hoes overlegd over het boek. “Hij is heel duidelijk wat hij ervan vindt. Hij zegt wel: ‘Denk goed na wat je doet, want je gaat een heleboel oprakelen. Wellicht is het beter voor je om juist uit het circuit van alle roddel en pers te komen, in plaats van het op te zoeken.’”

Vorige maand maakten Hoes en Albert Verlinde bekend te gaan scheiden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen