RTL 5 zoekt naar nieuwe Barbie en Roy Donders

Geplaatst op Sat 22 Nov 2014 om 9:29

RTL 5 gaat via internet op zoek naar mannen, vrouwen, families of vrienden die graag in de schijnwerpers staan en een opvallend leven hebben. Iedereen die zich aanmeldt, maakt kans op een eigen realitysoap. Dat heeft de tv-zender laten weten. RTL 5 staat bekend om haar vele realityseries. “Het Haagse koppel Samantha en Michael en stylist Roy Donders vermaken de kijker al seizoenen lang met hun bewogen levens en onlangs is pornoster Bobbi Eden daar bijgekomen“, aldus RTL.

Nu is RTL op zoek naar nieuwe aanwas via When Will I Be Famous, zoals de zoektocht naar nieuw realitytalent heet. “Deelnemers kunnen zich via de site individueel of gezamenlijk opgeven middels een ingezonden video, waarin zij op geheel eigen wijze laten zien waarom zij een eigen show verdienen.”

Vervolgens is het zaak om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen en zo op te vallen bij het programmateam van RTL 5.

De zoektocht van When Will I Be Famous is per direct geopend en loopt tot medio januari.
11 Reacties op “RTL 5 zoekt naar nieuwe Barbie en Roy Donders”


 1. Kijker

  Zit echt niemand op de te wachten

 2. Stefan

  RTL5 is nu echt, echt officieel DE TOKKIEZENDER van Nederland geworden! Complimenten hoor RTL en Erland, mogen jullie heel trots op zijn!

 3. Marcel

  De beste karakters moet je vinden, die melden zich niet aan. Gouden regel.

 4. Menno van der Meer

  STOP MAKING STUPID PEOPLE FAMOUS

 5. Marc

  Dat gaat nooit lukken op deze manier. Deze mensen werden bij toeval gevonden en zoiets moet ontstaan. Nu krijg je mensen die echt heel bewust daar mee bezig zijn om dat te gaan doen, dat lijkt me nooit de goede insteek.

 6. Ome Frans

  Helemaal eens met Menno van der Meer. Er zijn al veel te veel achterlijke types die omhoog gevallen zijn.

 7. Marc

  Alsjeblieft zeg, nog meer nono’s?

 8. Anonymous

  Lees de algemene voorwaarden maar eens!

 9. HuilieHuilie

  In het studentenhuis liggen ze anders iedere week krom van het (uit)lachen bij dit soort realitysoaps!
  En het land zit vol met tokkies.
  Blijkbaar genoeg kijkers in de doelgroep!

 10. Anonymous

  Weer een nieuw SBS6 na-aap programma:
  http://www.sbs6.nl/programmas/schoon/videos/1a0NfXYzorfB/schoonmakers-en-smeerpoetsen-gezocht

 11. kritische kijker

  Wordt het geen tijd dat onze “liberale zakkenvullers” , zijnde de P.V. V.D.66, zich gaan bezighouden met het verbieden van zendgemachtigden zoals RTL/SBS Fox.

  De Mollusconi’s, Murdochs en Berlusconi’s, Bertelsmannen, zijn bezig het intellect van de mensen die toch al niet begiftigd zijn met een iq waar je normaal op hoopt, met ongehoorde bagger nog simpeler te maken.

  Het wordt echt tijd dat het verboden wordt die troep. Elke dag blij dat de PO er is om niet in de mediaklauwen van deze mensen te vallen die met hun geld het wereld-iq geweld aan doen.
  De Hierboven genoemde partijen zijn, mogelijk door de invloed van deze bemiddelde media magnaten en schuinsmarcheerders, bezig hen te helpen waar het kan.
  Barbie, Geer en Goor, Kwalbert, Bobbi, Carlo Sirene Roy en al die andere nietszeggende zakkenvullende idioten, gefinancierd door deze mannen moeten gewoon geweigerd kunnen worden om de geestelijke gezondheid van de Nederlandse kijker minimaal te kunnen bestendigen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.