Nicolette Kluijver haalt schouders op voor Winston

Foto: RTL

Nicolette Kluijver trekt zich niets aan van de kritiek van soapacteur Winston Post op haar programma Sex Academy. Dat vertelt de RTL 5-presentatrice in een interview met Mikro Gids. “Ik kan niet zeggen dat kritiek me nooit raakt, ik ben zeker gevoelig voor commentaar van mensen die ertoe doen. Maar als iemand, zoals laatst Winston Post, over Sex Academy roept dat het een ranzig programma is, zonder één aflevering te hebben gezien, haal ik mijn schouders op“, geeft ze aan.

Post, die dit seizoen meedeed aan de paaldansshow van RTL 5, vertelde in Avrobode dat hij Sex Academy te ver vindt gaan. “Ik heb niets met Seks Academy, waarin stelletjes letterlijk en figuurlijk met de billen bloot gaan en de meest intieme details over hun seksleven delen. Waarom zou je dat willen?“, zei hij.

Volgens Kluijver is Sex Academy alles behalve ranzig. “Naar de buitenlandse afleveringen van Sex Academy heb ik kritisch gekeken: is het oprecht? Zetten we iemand voor schut?

Het verwijt dat ze als moeder geen seksprogramma’s meer zou moeten doen, vindt ze onzin. “Je blijft dezelfde persoon, alleen met een grote verantwoordelijkheid.”

“Je hoeft écht niet ineens Baby TV te presenteren of kinderboeken te gaan schrijven als je moeder bent.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen