Nance belde met Caroline Tensen over tv-show

Nance Coolen heeft contact opgenomen met Caroline Tensen toen duidelijk werd dat zij haar hitshow DNA Onbekend over ging nemen. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice in weekblad Televizier. De NCRV-show is tegenwoordig te zien bij RTL 4 als Familie Gezocht. “Ik vond het wel zo netjes om even te bellen, want zij vond het vreselijk jammer dat ze DNA Onbekend niet meer kon presenteren. Dat begrijp ik maar al te goed, ik heb tenslotte zelf met dat bijltje gehakt“, zo vertelt Coolen.

Toch reageerde Tensen sportief. “Caroline was heel positief en vond dat dit programma het verdiende om door te gaan. Nu ik het zelf maak, begrijp ik heel goed dat ze dat zegt. Het is zo bijzonder.

Een groot verschil is dat de kandidaten niet meer in de studio zitten, maar bij hen thuis geïnterviewd worden. “Dat vonden we beter werken. Het maakt de verhalen veel tastbaarder. Je leert de mensen beter kennen, omdat je bij ze thuis bent.

Ook voor de onthulling van het DNA-onderzoek wijkt Coolen niet uit naar de studio. “We blijven bij de mensen thuis en ze lezen zelf de uitslag. Dat is zo persoonlijk, dat moet ik niet doen.

Familie Gezocht is elke zondagavond te zien op RTL 4.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen