Kunstenares woest op Gordon

Kunstenares Sandra de Vries is woest op Gordon na haar korte optreden in Goor Draait Door. Dat vertelt ze vandaag in De Telegraaf. De Vries heeft privé een zware periode achter de rug en voelde zich in de tijd gesterkt door de muziek van Gordon. De fan wilde de entertainer in zijn show bedanken door op de draaischijf te staan. “Omdat ik door een screentest voor Goor Draait Door heen kwam, vroeg de redactie mij een borstbeeldurn van Gordon te maken“, aldus de kunstenares, die daarmee instemde.

Ze stond met haar beeld op de schijf. “Toen ik aan de beurt was, kon ik alleen zeggen: Hallo Gordon, mijn naam is Sandra. En toen drukte hij mij weg! Ik viel haast op het borstbeeld, zo snel ging het.

Een enorme teleurstelling, vindt ze. “Het kostte mij alles bij elkaar 1700 euro. Dat geld kan ik heel goed zelf gebruiken, want ik heb nog een uitkering.

Heeft hij eigenlijk wel een hart? Ik vraag het me af…

RTL laat weten dat de draaischijf nou eenmaal ook teleurstellingen op kan leveren. “Wanneer mensen zich daarvoor aanmelden zijn ze direct bekend met de spelregels.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen