Gordon en Robert geloven in Chantal Janzen

Foto: SBS

Gordon en Robert ten Brink hebben er vertrouwen in dat Chantal Janzen het gaat maken als presentatrice in Duitsland. Dat vertelden ze donderdagavond in RTL Boulevard. Janzen gaat de Duitse versie van The Voice Kids presenteren en start daarmee een carrière bij de oosterburen. “Chantal is iemand die knettert van het scherm. Ik denk dat ze het in Duitsland fantastisch gaat doen“, zegt Ten Brink. “Ze is knap, ze is slim, intelligent en ze spreekt haar talen vanwege haar Limburgse achtergrond.

Gordon denkt daar hetzelfde over. “Ik vind het eigenlijk helemaal geen opzienbarend nieuws. Ik heb Chantal natuurlijk heel hoog zitten. Ik weet ook dat ze heel goed Duits spreekt.”

Hij denkt dat de Duitsers haar wel leuk gaan vinden. “Ze is het kaasmeisje pur sang“, zegt hij. “En zij heeft die sarcastische ondertoon waar de Duitsers ook wel van houden.”

Gordon verwacht dat Janzen het misschien nog wel eens beter kan gaan doen dan Linda de Mol. “Ik denk dat zij het Duits misschien toch wel beter spreekt dan Linda, omdat zij het heel erg van de autocue deed.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen