George Eads na 15 seizoenen uit RTL 4-serie CSI

Foto: SBSDe cast van de RTL 4-serie Crime Scene Investigation verliest opnieuw een van zijn hoofdrolspelers. Na vijftien seizoenen stopt acteur George Eads met de rol van Nick Stokes. Dat melden Amerikaanse media vandaag. Eads is nog de enige overgebleven hoofdrolspeler die al sinds de eerste aflevering bij CSI zit. Zijn exit volgt op het vertrek van William Petersen en Gary Dourdan in seizoen negen, Marg Helgenbeger in seizoen twaalf en Paul Guilfoyle in het vorige seizoen. 

Jorja Fox, een van de hoofdrolspelers in de huidige cast, zat niet vanaf de eerste, maar vanaf de tweede aflevering in CSI. Ze was echter zo goed als afwezig in het negende en tiende seizoen.

Zowel Eads als Fox werden in 2004 tijdelijk ontslagen bij CSI, omdat ze niet op kwamen dagen aan het begin van het vijfde seizoen. Daar zou een salarisdispuut aan ten grondslag liggen, hoewel Eads beweerde dat hij zich had verslapen. Uiteindelijk keerden beiden terug in de cast.

Vorig seizoen was Eads ook al enige tijd absent, omdat hij naar verluidt een aanvaring had met één van de schrijvers van de serie.

Het Amerikaanse tv-netwerk CBS bracht het aantal afleveringen van het huidige seizoen van CSI recentelijk terug van 22 tot 18 afleveringen om ruimte te maken voor de nieuwe spin-off CSI: Cyber.

Het is nog niet bekend hoe het personage van George Eads de serie verlaat.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen