Frits en Lucille etmaal in koude telefooncel

Vanuit twee telefooncellen aan de voet van de Rotterdamse Erasmusbrug trotseren AvroTros-sterren Frits Sissing en Lucille Werner vanaf vanavond 24 uur lang kou en slaap. Dat heeft de omroep laten weten. Werner en Sissing zijn gedurende dit etmaal bereikbaar voor mensen die donateur willen worden van KWF Kankerbestrijding. Na de zware 24 uurs bel-marathon beginnen ze zonder geslapen te hebben en zonder repetities aan de benefietshow Sta Op Tegen Kanker op NPO 1. 

De 24 uurs bel-marathon wordt vanavond om 21.25 uur geopend door minister Edith Schippers van Volksgezondheid. Jan Willem Roodbeen van Radio 2 is de hele nacht live op locatie om samen met Sissing en Werner verslag te doen van deze bijzondere actie.

Gedurende de 24 uur komen vele artiesten langs zoals Don Diablo, DI-RECT, Racoon, Rob Geus, Tijl Beckand, Arie Koomen en Nielson om het presentatieduo te steunen en vooral wakker te houden.

Werner heeft er zin in. “Er sterven jaarlijks 44.000 mensen aan kanker in Nederland. De motivatie dat we samen dit aantal naar beneden kunnen halen, maakt mij heel strijdlustig. Het is geen onmogelijke missie waar we mee bezig zijn: het kan!”

De tv-actie Sta Op Tegen Kanker wordt voor de vijfde keer georganiseerd. De tv-uitzending begint woensdag om 21.25 uur.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen