Bianca Krijgsman emotioneel in DWDD

Bianca Krijgsman was woensdagavond tot tranen geroerd in De Wereld Draait Door. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Het programma van Matthijs van Nieuwkerk heeft flink uitgepakt om Krijgsman op een mooie manier te feliciteren voor het winnen van een Emmy Award. “We dachten: wat zullen we nou doen? We vinden het een hele eer dat je er bent. We kunnen misschien iets meer doen dan bloemen voor je kopen“, begon de presentator, die een flinke verrassing voor haar in petto had.

Krijgsman wist niet wat haar te wachten stond. “We dachten: jij moest daar een speech houden en misschien willen sommige mensen iets tegen jou zeggen. Dat bleek vanmiddag. Heel erg bleek dat ineens“, aldus Van Nieuwkerk.

Toen kwam haar beste vriendin Plien van Bennekom onverwacht op met een speech. “Ik heb het vanmiddag geoefend tegen een stoel en toen kon ik het zonder te huilen, maar nu zie ik je voor het eerst. Ik ben zo trots dat je een Emmy hebt gewonnen. Hoe vaak zeg je dat tegen je beste vriendin?”

Daarna volgden oud-klasgenoot Ellen ten Damme en acteursvriend Patrick Stoof. “Maar we hebben het bijzonderste voor het laatst bewaard. Ik vond het ontzettend leuk dat hij mij wilde doen en hij wilde direct mee doen. Geef een groot applaus voor haar man Diederik van Vleuten.”

Bij de speech van Van Vleuten liet Krijgsman haar tranen de loop.

DWDD wist woensdag 1,5 miljoen kijkers te boeien.

 

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen