24Kitchen nu volledig in handen van FOX

Foto: SBSDe Nederlandse kookzender 24Kitchen is volledig in handen van de Amerikaanse gigant FOX gekomen. Het bedrijf was al mede-eigenaar en heeft de overige aandelen overgenomen van Jan Dekker. Dat heeft FOX vandaag laten weten. Vier jaar geleden kwam Dekker op het idee om een 24 uurs-kookzender te lanceren. Dekker, die ook aan de wieg stond van Life & Cooking, haalde FOX erbij. Die bedankt hem nu ‘voor zijn waardevolle bijdrage in het neerzetten van het 24Kitchen-concept’.

Met deze stap bevestigt FOX naar eigen zeggen haar geloof in het 24Kitchen merk, “als ook in het verder ontwikkelen van originele en relevante content voor de groeiende groep 24Kitchen-fans.”

FOX is verheugd over deze volgende fase in de ontwikkeling van 24Kitchen. “De zendergroep zal blijven innoveren en fors investeren in Nederlandse programma’s om 24Kitchen verder te ontwikkelen als relevante en geliefde zender en als crossmedia-platform voor de fans.”

Volgens FOX is 24Kitchen al geruime tijd ‘een van de meest geliefde mediamerken in Nederland, met een loyale en actieve achterban’. “De betrokkenheid van deze fans heeft onder andere geleid tot het drie keer op rij winnen van de award voor beste digitale TV zender van het jaar.

FOX wenst Dekker ‘alle succes voor de toekomst’.

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen