Sabine Uitslag: ‘John de Mol wilde mij al jaren’

Foto: AVRO

Sabine Uitslag, ex-CDA-Kamerlid, is jarenlang door John de Mol gevraagd om mee te doen aan The Voice of Holland. Dat vertelt de zangeres, die vrijdag de talentenjacht moest verlaten, vandaag in het AD. Uitslag zei dit jaar eindelijk ‘ja’. “John de Mol had me al vaker gepolst of ik mee wilde doen. Maar ik wimpelde het steeds af. Tot ik Ilse DeLange na het Songfestival bij RTL Late Night zag. Ze had zo’n mooi puur verhaal over muziek. Toen dacht ik: waarom zeg ik ook eigenlijk steeds nee?”

Ze wil het leven als een groot avontuurt zien. “Ik zie het leven als een groot avontuur. Als een kans zich voordoet en het voelt goed, dan spring ik erin. Mijn man Menno en ik leven erg met ons hart. Ik hoop dat dat ook een voorbeeld voor mensen is: volg gewoon je hart.

Dat Marco Borsato haar uit de show stuurde, begrijpt Uitslag. “Want ik ben niet ’the voice’. Ik kan een lekker moppie zingen, ben in mijn element als ik op een podium in een biertent in Varsseveld ouwe rocknummers kan zingen en een beetje gek kan doen.

Naast haar werk als voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, blijft ze zingen. “Al heb ik wel met Menno en enkele andere dierbaren afgesproken dat ze het aangeven als het zielig wordt, haha.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen