Frans Duijts en Marlies Dekkers in Maestro

Ook Frans Duijts doet mee aan het tweede seizoen van de tv-show Maestro, waarin BN’ers met elkaar strijden om wie de beste dirigent is. Dat heeft een woordvoerder van AvroTros vandaag bekendgemaakt. Duijts gaat de strijd aan met Carlo Boszhard en Lucille Werner, die hun deelname zelf bekendmaakten, en met Marlies Dekkers, Oscar Hammerstein, Sylvana Simons, Susan Smit en Spike van Zoest, waarvan hun deelname nu door de omroep is bevestigd.

De achtdelige show wordt wederom gepresenteerd door Frits Sissing. “Ik ben bijzonder blij met het verrassend gemêleerde gezelschap dat dit seizoen de uitdaging aangaat om een symfonieorkest te dirigeren. Ik kijk enorm uit naar hun verrichtingen.

Het feit dat ze allemaal staan te trappelen om de uitdaging aan te gaan belooft leuke en op zijn tijd hilarische momenten op te leveren. Wie zich zal ontwikkelen tot de Maestro 2014 durf ik nu nog niet te voorspellen, gezien hun fanatisme zouden ze het allemaal kunnen worden.

De Maestro-jury bestaat wederom uit dirigent Otto Tausk (voorzitter), Isabelle van Keulen (violist) en Dominic Seldis (contrabassist bij het Koninklijk Concertgebouw Orkest).

Twee jaar geleden werd de eerste editie van Maestro uitgezonden en werd Lenette van Dongen uitgeroepen tot Maestro 2012.

De nieuwe Maestro loopt van 30 oktober tot en met 18 december op NPO 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen