Carlo Boszhard blij met reacties op Maestro

Carlo Boszhard is blij met alle reacties die hij gekregen heeft op zijn optreden in de tv-show Maestro. Dat heeft de RTL 4-ster laten weten op Radio 538. Boszhard was donderdagavond voor het eerst te zien in de NPO 1-show. Hij geldt als de grote verrassing. “Ik was heel trots op alle reacties. Ik heb zoveel reacties gekregen. Normaal gesproken kennen mensen mij als een presentator die alles onder controle heeft en dat heb ik hier even niet. Dat is in goede aarde gevallen“, aldus de televisiester.

De jury was onder de indruk van Boszhard. “Dat is leuk om te horen. Ik ben altijd wel met muziek bezig, maar het moet wel werken. Als je voor zo’n orkest mag staan, ben je zo bang. Dan ben je heel klein. Als het misgaat, is je droom weg en is er iets weggenomen waar je passie voor hebt. Gelukkig is het goed gegaan.”

Bij Maestro gebruikte Boszhard zijn ervaring van De TV Kantine. “Mijn voordeel is waarschijnlijk dat ik mezelf altijd een uur of twee geef om in een typetje te komen. Ineens kon ik die melodie in me hoofd zetten en dat heeft me waarschijnlijk gered.”

In Maestro strijden bekende Nederlanders met elkaar om wie de beste dirigent is. De eerste aflevering trok donderdag 1,3 miljoen kijkers.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen