Beau wil met SBS 6 mee in lift omhoog

Beau van Erven Dorens heeft het idee dat het met hem ook beter gaat, nu SBS 6 in de lift omhoog zit. Dat vertelt hij in Story. Van Erven Dorens is dit seizoen meer dan ooit het gezicht van SBS 6. “Ik moet eerst maar eens bewijzen dat mijn programma’s succesvol zijn. Maar ik kan tegenwoordig goed met kritiek omgaan. Mijn carrière is altijd een golfbeweging geweest. Nu het met SBS beter gaat, heb ik het idee dat ik daar in meega. Maar of je nu wel of geen succes hebt, je moet altijd jezelf blijven.

Nu is Van Erven Dorens op de buis met ’t Is Hier Fantasties. “Ik was ook echt weer op zoek naar iets nieuws. Na twee jaar achter de desk van Shownieuws gestaan te hebben, wilde ik naar buiten. Vooral bij ’t Is Hier Fantasties kan ik mijn hart ophalen. Toen dat programma nog door Ursul de Geer werd gepresenteerd, zat ik altijd hard lachend voor de buis.

Volgende maand begint zijn nieuwe grote talentenjacht The Winner Takes It All. “Deze show is echt anders dan andere talenshows. Het wordt het meest interactieve muziekprogramma ooit!

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen