Beau was jaloers op Reinout Oerlemans

Beau van Erven Dorens was, toen hij nog niet bekend was, flink jaloers op Reinout Oerlemans. Dat bekent de SBS 6-ster in TROS Kompas. Van Erven Dorens wilde vroeger al beroemd worden. “Als ik eerlijk ben, is dat wel waar. Ik weet nog dat ik met Reinout Oerlemans in een hockeyteam zat, kakkers onder elkaar, en hij net was ontdekt in Goede Tijden Slechte Tijden. Hij werd regelmatig omsingeld door 400 vrouwen en dat leek mij zo verschrikkelijk mooi“, aldus de presentator.

Ook zag hij het als een carrièrekans. “Tegelijkertijd realiseerde ik me op mijn 25ste ook heel goed dat mijn vriendjes allemaal afstudeerden en ik drie studies had gedaan en er geen een had afgemaakt.”

Van Erven Dorens was al wel enigszins actief in de showwereld. “Ik schreef al wel en werkte hier en daar voor televisie, deed eens een rolletje in een musical, maar het was allemaal los zand. Toen kreeg ik het een beetje Spaans benauwd. Het zou mij toch ook wel lukken om iets te bereiken?”

Uiteindelijk is hij er gekomen. “Door veel geluk, maar ik heb er ook hard voor gevochten. Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat je leven maakbaar is. Als het ene niet lukt, ga ik gewoon het ander doen.”

Natuurlijk besef ik dat het allemaal relatief is wat er in mijn werkgebied gebeurt. Als er in je privéleven dingen gebeuren die met leven en dood te maken hebben, is dat echt andere koek.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen