‘SBS 6 schrapt vroege Shownieuws’

SBS 6 gaat stoppen met de vroege editie van Shownieuws. In plaats daarvan gaat het tv-station elke werkdag om acht uur de datingshow Is This Love? uitzenden. Dat meldt RTL Boulevard. Met de vroege Shownieuws wordt al jaren geschoven. De showrubriek heeft in de vooravond al vele uitzendtijdstippen gekend en ook met de lengte is volop geëxperimenteerd: het ene seizoen duurde de rubriek een uur, dan weer acht minuten. Sinds kort is de vroege editie elke dag een half uur lang op de buis.

Vorig seizoen waren er zelfs twee vroege edities van Shownieuws: om half zes was er Show Vandaag, om iets voor half acht Shownieuws. Die edities zijn sinds dit seizoen samengevoegd tot één uitzending tussen acht en half negen.

Maar daar komt nu dus een einde aan, volgens concurrent RTL Boulevard. Al wil SBS het nieuws nog niet bevestigen. Het station verwijst naar de najaarspresentatie. “Volgende week dus meer…

Is This Love? is een datingshow, waarin vrijgezellen zich in een prachtige villa kunnen wijden aan een zoektocht naar de ideale partner. “En heel Holland mag met je komen daten, want er is geen handvol, maar een land vol!”, aldus SBS.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen